Per 01 jan. 2017 is SSL van nog groter belang!


Al jaren geeft een SSL certificaat aan dat je jouw website bezoekers serieus neemt en zorgdraagt voor de bescherming van hun persoons- en privégegevens. Daar komt nu extra druk bovenop vanuit instanties als Google en Symantec om heel het Internet veiliger te maken.Ruim 50% van alle website bezoekers gebruikt tegenwoordig Google Chrome en vanaf begin 2017 zal Chrome websites zonder SSL certificaat een "onveilig" markering geven in zowel de webbrowser als in de Google resultaten.

Chrome 56 - 'Not Secure' melding

Hiermee komt er een sociale druk op alle websitehouders die liever als "nette" website gezien willen worden door hun bezoekers en deze niet willen afschrikken met dit soort enge meldingen.


Klik hier en regel de SSL certificaten voor je websites!


Hier zijn 5 reden om dat nu direct te doen:

 1. 1.

  Dataverkeer met je site wordt verstleuteld en je krijgt het waardevolle slotje in de webbrowser en daarmee het stempel "VEILIG".

 2. 2.

  Google heeft een ranking factor verbonden aan SSL beveiligde websites, dus hoe eerder je SSL aanhaakt, hoe beter voor de Google indexing!

 3. 3.

  Met SSL neem je de bescherming van privégegevens van je bezoekers serieus.

 4. 4.

  Bij WebChamp domeinnamen heb je in No-Time je certificaat gevalideerd en beschikbaar. WebChamp regelt de installatie en het certificaatbeheer voor je.

 5. 5.

  Je draagt bij aan een veiliger internet voor heel de wereld!We bieden op zich alle typen certificaten, maar houden het simpel voor je door de twee meest gevraagde typen in het bestelproces te tonen: Single Domain / Wildcard Domain.

Het verschil:
Single Domain - Een SSL certificaat voor een hele domeinnaam + de www. subdomein.

Wildcard Domain - Een SSL certificaat voor een hele domeinnaam + alle mogelijke subdomeinen.

De wildcard is handig als je diverse subdomeinnamen in gebruik hebt en deze allemaal wilt beschermen met SSL. Deze keuze zien we vaak bij sites die een aparte leden omgeving hebben en daarnaast nog een shop of andere onderdelen met ieder hun eigen subdomein. (subdomein is het stukje voor de domeinnaam, zoals www. of leden. of shop.)

Regel vandaag nog je SSL certificaat en bescherm je websiteverkeer.Klik hier en regel de SSL certificaten voor je websites!Dank voor het vertrouwen in WebChamp!