Klik hier om direct je WebChamp Hosting account aan te maken.


WebChamp hosting is speciaal ontwikkeld met het oog op de behoeften van Internet Ondernemers. Daarbij speelt flexibiliteit en service een heel belangrijke rol.


Geen hard limiet op het dataverkeer!
Je hoeft dus nooit bang te zijn dat je website offline zal worden gehaald omdat je "teveel bezoekers" op je website hebt. Er is uiteraard wel een veiligheidsdrempel op 30 GB dataverkeer ingesteld. De limiet is er met name om vroegtijdig issues met je site te ontdekken.... zoals veel erg grote foto's op je voorpagina of het detecteren van een malware besmetting of een lus in je website code of ander issue ;-)

Vanaf 3 GB aan NVMe schijfruimte.
Een gemiddelde grote website komt meestal niet eens over de 500 MB, maar als Internet Ondernemer heb je vaak behoefte aan meer ruimte en dit is geen enkel probleem. Wil je meer schijfruimte? Er is ruimte om op te schalen.
NVMe is het beste en snelste wat we momenteel kunnen bieden. Het is tot 6x sneller dan SSD en daarmee draagt deze schijfruimte dus direct bij aan een optimale snelheid voor je website.

Mailboxen bij de website.
Je kunt gebruik maken van mailboxen, e-mail aliassen en doorstuurmogelijkheden. Zo kun je voor alle losse producten en projecten email adressen aanmaken om alle communicatie netjes gescheiden te houden. Spam en virussen wordt extra sterk op gefilterd.

Meer domeinnamen mogelijk?
Je kunt per hostingpakket 1 website opzetten op 1 domeinnaam.
Op deze manier is je site beter beschermd tegen software fouten ten opzichte van het delen van de account met andere websites.
Er kunnen wel meer domeinnamen aan de account worden verbonden als alias. Dit maakt het mogelijk om meer domeinnamen van SSL en mailboxen te voorzien en daarbij toch dezelfde website te laten tonen.

Doorstuur domeinnamen.
Naast een hostingpakket kun je gewoon onbeperkt losse domeinen registreren en aan je gehoste websites doorverwijzen (dat heet URL forwarding / domain pointers), dit kan handig zijn wanneer je met een .com en .nl werkt, maar wilt dat beide domeinnamen naar slechts 1 website verwijzen.

Databases en scripttalen.
Binnen het hostingpakket heb je MySQL databases en PHP ter beschikking voor je websites.

Beheerpaneel
Alle accounts maken gebruik van het cPanel beheerpaneel. Dit geeft enorm veel mogelijkheden en gemak ten opzichte van diverse andere beheerpanelen. Je kunt dus ongeveer alles zelf, inclusief backups terugzetten als je zou willen.

Backup & Restore.
Naast al dit moois zijn er automatisch dagelijkse backups om rustig te kunnen slapen. We hebben een backup schema waarbij alle servers elke dag worden gebackuped. Dat gebeurt tot 2x per dag. Is geval van problemen met je website kunnen we op onzs nieuwe platform tot wel 150 dagen terug om te helpen met een werkende versie herstellen.
(Note: het oude platform ging tot enkele weken en daar hebben we ook nog steeds veel accounts op actief)Waardevolle Extra

Verbonden met Winst.nl We delen het kantoor en alle kennis op gebied van Internet Marketing met het team vaam van Winst.nl, op die manier kun je er vanuit gaan dat we altijd met Internet Ondernemers meedenken en begrijpen hoe belangrijk UPTIME en Lanceringen zijn voor je website. WebChamp levert de hosting voor Winst.nl.

Je Wordpress site met Malware besmetting is welkom! Zo lang we de site nog enigszins werkend kunnen krijgen, dan is deze te importeren naar een account op ons platform. Daarna zit je nog steeds met een gehackte/besmette site. Ons serverteam biedt je de mogelijkheid om een WordPress website te ontdoen van Malware. Dat kan voor een eenmalige kosten van 75. Je krijgt 100 dagen garantie op het schoonmaken van de site. (Deze dienst is alleen mogelijk voor de accounts op ons nieuwe platform wat we in 2020 hebben aangehaakt.)

Maandelijks beheer van WordPress als optie Bij WordPress sites heb je regelmatig te maken met updates van WordPress zelf en van plugins en thema's. Helaas gebeurt het maar al te vaak dat een update verstorend werkt op je website en dat er dingen stuk gaan door conflicten tussen de verschillende stukken code van Plugins en WordPress versie of gebruikte Thema.
We bieden je een mogelijkheid om tegen betaling het onderhoud uit te besteden. We zorgen daarbij steeds voor goede backups vooraf en testen de werking van de site op na de update op verschillende manieren en verhelpen issues als die optreden. Zo blijft je site dus altijd up to date en beveiligd tegen de meest actuele hackaanvallen. Tegelijk heb je geen frustratie van dingen die stuk gaan tijdens een update en wordt er gezorgd dat de site goed blijft werken door de code conflicten direct te verhelpen.Belangrijke informatie:

Alle WebChamp servers hebben een 24-uurs monitoring door het datacenter- en serverbeheerteam voor eventuele verstoringen. Er wordt dus altijd direct ingegrepen als er iets mis lijkt te gaan om de optimale beschikbaarheid van de websites te waarborgen. Sinds 2014 zijn we volledig over op email support en je kunt ons ten alle tijde per email om support vragen. Emails worden de hele dag door beantwoord.


WebChamp Webhosting is er v.a. € 12,50 p.m. (ex. btw.)

Je kunt hieronder je Webhostingpakket aanvragen. Na de aanvraag krijg je een email met de accountgegevens en overige informatie en kun je beginnen met je Website online brengen.Dank voor het vertrouwen in WebChamp!Klik hier om direct je WebChamp Hosting account aan te maken.