Klik hier om direct je WebChamp Hosting account aan te maken.


WebChamp hosting is speciaal ontwikkeld met het oog op de behoeften van Internet Ondernemers. Daarbij speelt flexibiliteit en service een heel belangrijke rol.


Geen hard limiet op het dataverkeer!
Je hoeft dus nooit bang te zijn dat je website offline zal worden gehaald omdat je "teveel bezoekers" op je website hebt. Er is een veiligheidsdrempel op 30 GB dataverkeer ingesteld. Tot het pakketlimiet betaal je slechts de maandelijkse prijs (hiermee kun je gemiddeld zo'n 1 miljoen hits aan bezoekers aan op je website). De limiet is er met name om vroegtijdig issues met je site te ontdekken.... zoals veel te grote foto's op je voorpagina ;-)

1000 MB aan schijfruimte.
Een gemiddelde grote website komt meestal niet eens over de 100 MB, maar als Internet Ondernemer heb je vaak behoefte aan meer ruimte en dit is geen enkel probleem. Wil je meer schijfruimte? Je kunt de ruimte uitbreiden voor slechts € 5 per maand per extra 1000 MB. Dit is per kwartaal wijzigbaar als je wilt. Dit is niet zomaar schijfruimte, het is onderdeel van het snelste high-end NFS wat er momenteel op de markt is. De schijfruimte is aan onze kant dus wat kostbaar, maar het is tegelijk het beste wat we onder een website kunnen zetten voor de optimale flexibiliteit en snelheid en instant backup snapshots.

Mailboxen bij de website.
Je kunt gebruik maken van e-mail aliassen en doorstuurmogelijkheden. Spam en virussen wordt extra sterk op gefilterd voor zowel inkomende als uitgaande email en je kunt per mailbox de maximale omvang instellen. Zo kun je voor alle losse producten en projecten email adressen aanmaken om alle communicatie netjes gescheiden te houden.

Meer domeinnamen mogelijk?
Je kunt per hostingpakket 1 domeinnamen koppelen, hierdoor is je site beschermd van software fouten in andere sites. Om het je iets flexibeler te maken, bieden we ook nog het 5-domeinnaam pakket.

Doorstuur domeinnamen.
Naast een hostingpakket kun je gewoon onbeperkt losse domeinen registreren en aan je gehoste websites doorverwijzen (dat heet URL forwarding / domain pointers), dit kan handig zijn wanneer je met een .com en .nl werkt, maar wilt dat beide domeinnamen naar slechts 1 website verwijzen.

Databases en scripttalen.
Binnen het hostingpakket heb je MySQL databases en PHP ter beschikking voor je websites.

Subdomeinnamen.
Bij een domein kun je ook subdomeinen gebruiken. Alle subdomeinnamen zijn onderdeel van de domeinnaam, dus geen extra registratiekosten voor subdomeinen. Qua hosting zit het anders. In basis zijn het aparte websites en om die reden zou je ze het beste in losse hostingpakketten moeten plaatsen. Wil je een subdomein koppelen aan een folder binnen je hoofdwebsite, dan helpen we je daar mee. Bijvoorbeeld: http://members.webchamp.nl of http://shop.webchamp.nl

Backup & Restore.
Naast al dit moois is er de dagelijkse backups om rustig te kunnen slapen. We hebben een backup schema waarbij alle servers elke dag worden gebackuped. Is geval van problemen met je website kunnen we tot ongeveer 6 weken terug om te helpen met een werkende versie herstellen.Waardevolle Extras

Verbonden met Winst.nl We delen het kantoor en alle kennis op gebied van Internet Marketing met het team vaam van Winst.nl, op die manier kun je er vanuit gaan dat we altijd met Internet Ondernemers meedenken en begrijpen hoe belangrijk UPTIME en Lanceringen zijn voor je website. WebChamp levert de hosting voor Winst.nl.

Verbonden met Luondo.nl Het is zo ontzettend handig om een webshop naast je website te hebben op een eigen losse subdomein. We helpen je graag met de koppeling, door de onderlinge band zijn de supportlijnen erg kort.Belangrijke informatie:

Alle WebChamp servers hebben een 24-uurs monitoring door het datacenter- en serverbeheer team voor eventuele verstoringen. Er wordt dus altijd direct ingegrepen als er iets mis lijkt te gaan om de optimale beschikbaarheid van de websites te waarborgen. Sinds 2014 zijn we volledig over op email support en je kunt ons ten alle tijde per email om support vragen. Emails worden de hele dag door beantwoord.


WebChamp Webhosting is er v.a. € 197 p.j. (ex. btw.)

Je kunt hieronder je Webhostingpakket aanvragen. Na de aanvraag krijg je een email met je accountgegevens en overige informatie en kun je beginnen met je Websites online brengen.Dank voor het vertrouwen in WebChamp!Klik hier om direct je WebChamp Hosting account aan te maken.